Skip to main content

Liefde voor dier en natuur

Mijn naam is Niels Oomen en reeds op jonge leeftijd voelde ik een diepe voorliefde voor dieren en de natuur. Ik voelde me volkomen thuis in de natuur en in de omgang met dieren.

Tot aan mijn negentiende levensjaar voelde ik totaal geen behoefte om te communiceren met mensen, ik zag het nut er niet van in. Ik vond het heel spannend om iets te zeggen, dus ik hulde me volledig in stil zwijgen. Ik vond geen aansluiting bij andere jongeren, zeker niet in groepsverband en ik sloot me volkomen af van de mensen. Maar ik voelde me wel volkomen thuis in de natuur en in de omgang met dieren, dat maakte me gelukkig. Urenlang kon ik bij een vijver gaan zitten en in het water turen om te zien wat voor een leven zich daar in af speelde.

Healen op de lagen in de aura.

Rond mijn 23e levensjaar ben ik me verder gaan ontwikkelen in het healen van mensen. Mijn motivatie om me verder te verdiepen in het healen van mensen kwam voort uit mijn jeugd. Omdat ik zo gesloten was en niet communiceerde gingen mijn ouders het alternatieve circuit in voor hulp, hier had ik heel veel baat bij.
Ik volgde verschillende cursussen en leerde healen op de lagen in de aura; fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel. De cursussen White Time en Archetype healing, zijn voor mij heel prettig en verhelderd om mee te mogen werken. De cursussen brachten mij het inzicht; hoe je balans in een mens en zijn omgeving kan brengen. Door middel van positieve gedachten kracht.

Healen met klanken

In een later stadium werd ik me bewust van de invloed van geluid op mensen.
Ik specialiseerde me in het spelen van de didgeridoo. Mensen werden geraakt door de muziek die ik intuïtief speelde op de didgeridoo. Ze werden ontroert en konden blokkades los laten zodat de energie rijkelijk kon stromen.

Dit groeide uit tot een samenspel van healing en mijn didgeridoo spel, waarbij ze werden uitgebalanceerd en het zelf genezend vermogen werd geactiveerd.

Healen van dieren

Door de jaren heen ben ik me weer tot gaan leggen en verder specialiseren op het healen van dieren. Ik bied hulp op locatie en indien nodig behandel ik verder op afstand om zowel het dier en de omgeving te healen.
Ik ben een klankbord voor de dieren die fysiek geen stem hebben en maak de vertaalslag (tolk) naar hun baasje zodat ze in harmonie met elkaar kunnen leven.

Dit alles doe ik vanuit onvoorwaardelijke liefde.

Honden en hun gedrag

Na jaren dieren geheeld te hebben en verhalen vertolkt te hebben van de dieren naar hun baasjes, werd er steeds meer naar het gedrag van honden gevraagd of ik daar bij kon helpen. Met alleen al het thelepatisch communiceren kreeg ik verschillend gedrag omgebogen naar gewenst gedrag. Ik ben vanaf 2018 tot heden mezelf gaan verdiepen in hoe een mens het best kan communiceren met zijn hond. Om mijn eigen kwaliteiten te verbeteren heb ik daarvoor cursussen, workshops en opleidingen gaan volgen die gingen over training ,opvoeding, coaching en therapie en ben daar nog voordurend mee bezig.